joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Tir răsturat la Găneasa. Un cetăţean turc transportat la spital

Update: A fost reluat traficul pe ambele sensuri.

Un tir s-a răsturnat marți dimineața în localitatea Găneasa, județul Olt.  În urma incidentului, șoferul, un cetățean turc, a fost transportat la spitalul din Slatina pentru îngrijiri medicale. Traficul a fost blocat pe DN 64, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

„În jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 64, în comuna Găneasa. În urma evenimentului, un ansamblu de vehicule s-a rasturnat pe carosabil, traficul fiind blocat total. Conducatorul auto, un cetățean turc, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice  la momentul producerii evenimentului rutier. Traficul rutier pe ruta Găneasa către Drăgășani a fost deviat pe DN 65 Găneasa-Slătioara – DJ 677 Slătioara-Plesoiu intersecție cu DN 64.”, conform IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul tirului, în vârstă de 40 de ani a fost găsit de echipajele smurd, conștient, în afara vehiculului. Ansamblul condus de acesta se pare că era încărcat cu mobilă.

„În accident a fost implicat un autocamion, încărcat cu mobilă, condus de un cetățean turc.  Șoferul a fost găsit conștient,  în afara vehiculului și a fost preluat de echipajul SMURD.  Pacientul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la UPU Slatina, cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și traumatism la membrul inferior drept. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a situațiilor de urgență, până la repunerea pe roți a autocamionului”, conform ISU Olt.

Politica