marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un oficial al echipei FCU Craiova a fost interzis pe stadion timp de un an

Rapid și FCU Craiova au terminat la egalitate duelul din teren, scor 0-0, dar unul dintre oficialii trupei din Bănie a fost sancționat după incidentul din tribune. În minutul 73 al meciului, când Săpunaru se pregătea să execute o lovitură liberă, o sticlă a fost aruncată din tribună. Căpitanul rapidiștilor a crezut că obiectul îl viza pe el și a răbufnit. La finalul partidei, Mititelu Jr. a explicat ce arbitrul era cel vizat.

S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la finalul partidei.

Gestul nu a rămas nesancționat, pentru că persoana care a aruncat sticla respectivă nu va mai avea voie pe stadion, timp de un an de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an. Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare. Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată într-un comunicat emis de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Foto: Captură Digi Sport

Politica