vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din comuna Scoarţa a fost lovit de maşină pe trecerea de pietoni

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Scoarţa, judeţl Gorj, a fost lovit de o mașină în timp ce traversa pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe DN 67 Copăcioasa, iar la volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 de ani, din Târgu Jiu.

Șoferul nu a consumat alcool, conform polițiștilor gorjeni, dar victima a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Copăcioasa, din direcţia oraşului Târgu Cărbuneşti către comuna Scoarţa,a acroşat un bărbat de 53 de ani, din comuna Scoarţa, care traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni.   În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului acesta fiind transportat pentru acordarea de îngrijiri medicale.    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: adevarul.ro

Politica