vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simona Halep a pierdut finala Transylvania Open și rămâne fără niciun titlu WTA

Simona Halep a pierdut, duminică, finala turneului Transylvania Open în fața estonei Anett Kontaveit, care, într-o formă de invidiat, pleacă cu primul trofeu al competiției găzduite de Cluj-Napoca. 

Simona Halep, locul 18 WTA și favorita nr. 1 a turneului, care a pierdut competițional anul acesta din cauza unei rupturi musculare suferite în luna mai la turneul de la Roma, rămâne, pentru prima dată după mulți ani, fără niciun trofeu WTA câștigat în decurs de un an.

Anett Kontaveit (25 ani, 14 WTA), a doua favorită a turneului, a câştigat al doilea său titlu în decurs de două săptămâni, după cel obţinut duminica trecută la Moscova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simona Halep a primit un cec de 16.398 de dolari şi 180 de puncte WTA, în timp ce Anett Kontaveit s-a ales cu 29.200 de dolari şi 280 de puncte WTA, dar, cel mai important pentru sportiva din Estonia este că această victorie îi asigură participarea, pentru prima dată, la Turneul Campioanelor, competiția de la finalul anului care reunește cele mai în formă opt jucătoare ale lumii.

România rămâne la această primă ediție a Transylvania Open cu titlul obţinut la dublu de Irina Bara, alături de Ekaterine Gorgodze (Georgia), după 4-6, 6-1, 11-9 în finala cu cuplul Aleksandra Krunic (Serbia)/Lesley Pattinama Kerkhove (Olanda), potrivit digi24.ro

Politica