joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Poker” Ivan, golazo Markovic! CSU oferă fotbalul șampanie dorit de patron!

Echipa lui Reghe face spectacol în campionat, reușind al treilea meci consecutiv cu 5 goluri marcate pe Oblemenco. Acuze de la rivali: „Sunt împinși de la spate!”

CSU Craiova – CS Mioveni 5-2 (3-2)
Au marcat: A. Ivan 17, 20, 45+1, 82, Markovic 90+3 / Rusu 34, 39
CSU Craiova:  Pigliacelli – Căpăţînă, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Creţu (46 Gustavo), Houri – Cîmpanu (67 Ivanov), Koljic (67 Markovic), Ivan (85 M. Constantin). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.
CS Mioveni: Ducan – Balaur, Iacob (78 Cristea), Garutti – Oancea, Sanoh (63 Buziuc), Panait (63 Toma), Cierpka, Şerbănică (46 Rădescu), Blănaru, Rusu (89 Massaro). Antrenor: Alexandru Pelici.

Craiova lui Reghe este echipa momentului în fotbalul românesc. Alb-albaștrii au bătut cu 5-2 pe CS Mioveni, după 4 reușite ale lui Ivan, evident MVP-ul partidei și un eurogol, în prelungiri, semnat de Markovic. Ivan și-a început recitalul în minutul 17, când lansat de Nistor, a deschis scorul. 3 minute mai târziu și-a trecut în cont dubla, înscriind de la punctul cu var, după un penalty dictat la un fault asupra lui Cîmpanu. Oaspeții au avut o tresărire și au punctat de două ori în 5 minute, prin vârful Rusu, dar scorul primei reprize avea să-l stabilească tot nouarul oltenilor, tot din 11 metri. În partea a doua, Ivan s-a descătușat, și-a trecut în cont a patra reușită, iar tabela a fost închisă de șutul în vinclu al lui Markovic.
La final, Reghe a spus: „Mă așteptam să fie greu, veneam după o perioadă cu multe goluri marcate, majoritatea jucătorilor care n-au fost în Cupă n-au fost la 100% în acest meci, s-a văzut că au ieșit din ritm. Golurile pe care le-am primit trebuia să nu le primim, au venit după greșelile noastre. Le-am spus jucătorilor să verticalizeze, să evite pasele în lateral. Am mai avut câteva ocazii în repriza a doua, scorul putea să fie mai mare. Va veni și pentru noi o perioadă în care vom cădea, trebuie să ne pregătim. Celelalte echipe își schimbă felul de a juca împotriva noastră și vom avea probleme”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ivan: „Nu e adevărată oferta de la Galatasaray”
Cu 4 goluri marcate, Ivan a fost de la distanță, cel mai bun după teren. El a spus: „Sunt foarte fericit pentru că am câştigat în primul rând şi apoi pentru că am marcat. Au revenit şi ne-au egalat, 2-2, dar am intrat cu un avantaj la pauză care ne-a dat mai mult curaj. Suntem o familie foarte unită. Ne înţelegem foarte bine şi asta contează foarte bine. Nu este adevărată oferta de la Galatasaray, dar sper să joc bine și să iau titlul cu Universitatea. Momentan nu mă gândesc la nicio plecare, vreau să rămân aici. Reghecampf are încredere foarte mare în mine şi mă motivează de la meci la meci!”
Bogdan Mare, oficial al CFR Cluj, a spus la Digisport.ro, că echipa olteană ar fi ajutată: „Felicitări pentru cei de la Craiova, dar ne uităm și noi… Sunt puțin împinși de la spate. Cu Mioveni, primul gol a fost înscris din ofsaid. Nu a fost?! OK… Fotbal-șampanie… Felicitări. Dar noi muncim mai mult, ne pregătim și vom vedea ce se va întâmpla în meciul direct. Avem adversari puternici în acest an. Este un campionat cu multe echipe bune. Atât FCSB, cât și Craiova se vor lupta la campionat”.
CSU ajunge la 5 victorii la rând în Liga 1, și la a treia victorie consecutivă cu 5 goluri marcate pe teren propriu. Echipa lui Reghe face 28 de puncte și își consolidează locul 2 în clasament.

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Politica