joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Proaspăt și sustenabil”, campania adresată producătorilor locali, celor care realizează produse alimentare tradiționale și micilor agricultori

Bacolux Hotels România inițiază campania “Proaspăt și sustenabil”. Aceasta se adresează producătorilor locali, celor care realizează produse alimentare tradiționale și micilor agricultori din zonele unde compania deține locații, respectiv Craiova, Băile Herculane și Eforie Nord. În contextul în care mulți dintre acești producători locali au recolte ce nu își găsesc o piață de desfacere în marile magazine sau cantități limitate ce nu pot susține un flux de aprovizionare constant, produsele locale își găsesc găsesc cu greu locul către marea masă de consumatori. Astfel a luat naștere campania “Proaspăt și sustenabil” ce își dorește să găsească acestora un loc în restaurantele sale, unde în prezent se pot asigura peste 3000 de meniuri într-o zi, urmând ca numărul lor să crească odată cu deschiderea Bacolux Hefaistos în sezonul de vară 2022.

“Ne dorim ca o parte din produsele care definesc comunitățile locale și tradițiile locului să se regăsească în experiența oaspeților noștri atunci când ne vizitează hotelurile. Multe dintre aceste produse sunt absolut spectaculoase și merită să fie promovate în rândul turiștilor, în aceeași măsură în care producătorii locali trebuie susținuți pentru a avea o stabilitate și o creștere economică în timp. Suntem convinși că măcar pentru o parte din aceștia putem să fim o alternativă de piață de desfacere și este nevoie să gândim pe termen lung dezvoltarea comunităților noastre locale.” Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels România

În susținerea campaniei “Proaspăt și sustenabil”, pe lângă inserarea acestor produse în meniuri sau în realizarea preparatelor, restaurantele din locațiile Bacolux Hotels România vor avea un punct dedicat produselor locale, unde oaspeții se vor putea bucura de aceste produse, pot obține informații despre ele sau pot accesa datele de contact ale producătorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, cu ocazia Zilei Naționale, pe 1 decembrie, una din locațiile Bacolux Hotels din Băile Herculane o să găzduiască târgul producătorilor locali, oferind acestora un nou loc de desfacere, precum și oaspeților posibilitatea de a degusta și de a lua acasă produse precum miere, brânză, mezeluri de casă dar și produse specifice locului precum turtă de mălai sau siropuri din fructe. Cei interesați să își comercializeze și să promoveze produsele în cadrul campaniei pot trimite datele de contact pe adresa [email protected] cu mențiunea ,,Proaspăt și sustenabil,, iar echipa Bacolux Hotels o să îi contacteze în vederea intrării în campanie.

Politica