vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu: „Este normal să existe un interes al lui Galatasaray”

Președintele oltenilor a vorbit despre transferul lui Andrei Ivan la gruparea din Turcia.

Publicația A Spor a dezvăluit în premieră interesul celor de la Galatasaray pentru vârful CSU. Președintele clubului din Bănie, Sorin Cârțu, a vorbit despre un posibil transfer la ProX: „Nu vă luați după ce scriu ei în afară. El este într-o formă bună și este normal să existe un interes al lui Galatasaray și poate și al altor echipe. Ivan e într-o formă bună și se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, și altruism, și goluri, și întoarceri. Din orice minge trebuie să scoți ceva eficient. Poate scoți un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant și asta văd la Ivan în ultimul timp. Ivan s-a grăbit să vină înapoi, să ajute echipa. În momentul în care ești atacant și joci bine, întotdeauna atragi interesul unor echipe mari. Ne-am dorit ca Ivan să joace, să fie într-o formă bună și să ne ajute pe noi, să urcăm în clasament, să ne atingem niște obiective”.
Pe de altă parte, Reghe a declarat că nu s-ar împotrivi unui transfer, dar și-ar dori ca acesta să fie operat în vara lui 2022, astfel încât să-l aibă pe Ivan la dispoziție în bătălia pentru titlu.
„Dacă dumneavoastră știți acest lucru, n-am cum să vă contrazic. Eu v-am zis că prestațiile lui – iar eu nu am bătut un apropo, habar n-am de nicio ofertă – sunt foarte bune, nivelul lui e foarte ridicat. E un jucător care face diferența în fiecare partidă și cu siguranță va avea oferte. E greu să-l ținem la noi o perioadă îndelungată. Nu cred că se pune problema ca în iarnă să plece vreun jucător de la echipă. Avem nevoie de jucători de valoare care să facă diferența”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la o conferință de presă
Andrei Ivan (24 de ani) a revenit la CSU Craiova în vara lui 2019 de la Krasnodar și mai are contract cu formația din Bănie până în vara anului 2023. 

Politica