vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe: „Întâlnim o echipă mult sub nivelul nostru!”

Oltenii sunt net favoriți în meciul de astăzi din Cupă, iar antrenorul Reghecampf nu vrea să lase loc de surprize la Baia Mare

CSU Craiova va evolua astăzi, de la ora 18:00, contra divizionarei C Minaur Baia Mare, în optimile Cupei României. Alb-albaștrii pornesc cu prima șansă, iar Reghe spune că va arunca în teren cei mai în formă jucători pentru a tranșa repede meciul. Singurul absent din tabăra craioveană este fundașul de bandă Conte, aflat la Barcelona, pentru teste medicale.
Reghecampf a prefațat astfel disputa din Transilvania: „Ne dorim să ne calificăm, jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru, deci trebuie să ne respectăm, să facem tot ce ţine de noi să nu avem parte de surprize. Cred că băieţii au înţeles asta şi vor face tot pentru a ne califica. Adversarii au parte de respect din partea noastră, nu mergem să facem un joc de antrenament, se întâmplă foarte multe surprize şi contează cum vom trata meciul. Jucătorii trebuie să respecte numele echipei noastre şi să se califice mai departe. Gazonul este important pentru jocul nostru, dacă nu va fi unul bun va trebui să ne adaptăm, dar eu ştiu că e gazon bun la Baia Mare. Vom alinia cei mai în formă jucători. Singurul care nu participă la antrenamente este Conte, care a plecat pentru nişte teste medicale la Barcelona. Nu contează că joacă în Liga a III-a, au respect din partea noastră”.
Despre meciul de la Baia Mare, Alexandru Crețu a spus: „Întâlnim o echipă de liga a treia, să nu uităm ce s-a întâmplat cu cei de la UTA, vom avea probleme dacă nu vom fi serioşi, dar vom intra montaţi sută la sută şi ne vom califica. Dacă nu vom fi concentraţi sută la sută vom avea probleme, sunt sigur de asta. Nu am informaţii despre adversari, dar vom intra sută la sută pentru a ne califica. Concurenţa e importantă, noi putem alinia două echipe la fel de bune şi ne motivează acest lucru pe toţi. Cred că am luat cea mai bună decizie, de a ajunge la acest club, ce am găsit aici m-a lăsat fără cuvinte”.
Între timp, Craiova a scăpat de cel mai greu adversar pe care-l putea avea în traseul spre ridicarea trofeului. FCSB a fost făcută knock-out de Covid-19 și a pierdut cu 3-0, la masa verde, meciul cu Voluntari.

Cupa României – optimi de finală

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marți, 26 octombrie
ACSO Filiaşi (L3) – Hermannstadt (L2), ora 15:00
Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte, ora 18:00
Dinamo – FC Argeş, ora 21:00
Miercuri, 27 octombrie
Minaur Baia Mare (L3) – CSU Craiova, ora 18:00
Joi, 28 octombrie
FC Buzău (L2) – Dunărea Călăraşi (L2), ora 15:00
FCU Craiova – Sepsi, ora 18:00
Politehnica Timișoara (L2) – Rapid, ora 21:00

Politica