miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ivan, monitorizat de Galata! Cicâldău, spionul turcilor!

Andrei Ivan ar putea redeveni coleg cu Alex Cicâldău în superliga turcă. Prima reacție a oltenilor în privința transferului

Publicația A Spor a anunțat că Galatasaray îl monitorizează pe Andrei Ivan, pe care-l poate aduce la Istanbul în vară. Atacantul este considerat înlocuitorul perfect al lui Ryan Babel, extremei olandeze urmând să-i expire contractual la vară. Iar cum fostul jucător al lui Liverpool a ajuns la 34 de ani, turcii nu vor să prelungească înțelegerea. Conform celor de la A Spor, oficialii Galatasaray au cerut informații despre Andrei Ivan chiar de la Alexandru Cicâldău, cei doi evoluând împreună la CSU Craiova, dar și la echipa națională.
Despre un posibil transfer al lui Ivan la Galata, Reghe a spus: „Dacă dumneavoastră știți acest lucru, n-am cum să vă contrazic. Eu v-am zis că prestațiile lui – iar eu nu am bătut un apropo, habar n-am de nicio ofertă – sunt foarte bune, nivelul lui e foarte ridicat. E un jucător care face diferența în fiecare partidă și cu siguranță va avea oferte. E greu să-l ținem la noi o perioadă îndelungată. Nu cred că se pune problema ca în iarnă să plece vreun jucător de la echipă. Avem nevoie de jucători de valoare care să facă diferența”.

Politica