vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Interzisă vânzarea pe platou în târgul second hand din Craiova


Din cauza noilor restricții impuse în contextul pandemiei, autoritățile locale se văd nevoite să suspende anumite activități din târgul second hand din Craiova. Este vorba de vanzarea produselor pe jos. Activitatea va rămâne deschisă doar în zona cu tarabe, unde se vând haine și încălțăminte, nu și în zona platoului, unde comercianții obișnuiau să vândă articolele pe jos. “SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL este nevoită să suspende activitatea de comercializare a produselor second-hand în zona de vânzare pe teren neamenajat (pe jos), cuprinsă între strada Râului şi strada Dr. Dimitrie Gerota.

Activitatea rămâne deschisă doar în sectorul în care se comercializează haine şi încălţăminte second-hand pe mese, din zona cuprinsă între străzile Dr. Constantin Severeanu şi Dr. Dimitrie Gerota, sector în care comercianţii au încheiate acorduri în derulare cu SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL”, arată un comunicat al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA.

Măsura vine în urma unei hotărâri de govern din 22 octombrie, prin care s-a impus reducerea drastică a activităţii târgurilor, bâlciurilor şi talciocurilor, până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
Instituția ține să reamintească și faptul că atât comercianții cât și clienții au obligația de a purta masca de protecție în așa fel încât să le fie acoperită gura și nasul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“De asemenea, potrivit actului normativ menţionat mai sus, participarea la activitatea târgurilor, a bâlciurilor și a talciocurilor „este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, au adăugat reprezentanții SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA.

Politica