vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a mers infectat la Spital

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Aninoasa, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a mers la spital infectat cu COVID-19. Acesta se afla în carantină la domiciliu, dar s-a simțit rău și a mers la spital.

Polițiști din cadrul Politiei Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizati de către un medic din cadrul Spitalului Orășenesc Bumbesti-Jiu, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin care figurează în evidențele Direcției de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19, s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Aninoasa, figurează în evidențele Direcției de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19 și față de care s-a luat măsura izolării la domiciliul declarat în orașul Bumbești Jiu”, informează polițiștii gorjeni.

Conform reprezentanților IPJ Gorj, bărbatul a mers la spital însoțit de două femei. Acesta s-ar fi simțit rău și a ales să meargă și să ceară ajutorul doctorilor. Acțiunea pacientului i-a determinat pe polițiști să deschidă un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica