Conecteaza-te cu noi

Actualitate

„Vioara lui Enescu” în concert la Slatina

Publicat

pe

Violonistul Gabriel Croitoru va susține vineri un concert la Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina. Evenimentul se va desfășura în cadrul celui de-al 10-lea turneu național „Vioara lui Enescu”.

Gabriel Croitoru, violonistul care are privilegiul de a cânta pe vioara Guarneri del Gesu supranumită „Catedrala”, pe care a cântat George Enescu (instrument pus la dispoziție și aflându-se în patrimoniul Muzeului Naţional „George Enescu”) şi pianistul Horia Mihail prezintă pe scene din întreaga ţară trei celebre sonate pentru vioară şi pian de Mozart, Brahms şi Beethoven. Etapa „indoor” a turneului național cu numărul 10 începe cu recitalurile din 1 noiembrie, de la Deva şi 2 noiembrie, de la Braşov şi continuă la Slatina, pe 5 noiembrie şi Caracal, pe 6 noiembrie.

Intrarea la concert se face conform regulilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii SARS-COV 2: certificat de vaccinare – certificat verde, mască, respectarea distanței de siguranță etc. Accesul în sala de spectacole este liber, în limita locurilor disponibile, Centrul funcționând la 30% din capacitate, conform regulilor impuse, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Eugen Ionescu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.