vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un bărbat acuzat de trafic de droguri a fost încătușat de polițiștii olteni!

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, suspect de trafic de droguri a fost încătușat de polițiștii olteni. Duminică, 24 octombrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză, s-a reținut faptul că, la data de 23.10.2021, în jurul orei 19:40, inculpatul a fost oprit şi depistat în trafic de către organele de poliţie, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Drobeta Turnu Severin. Inculpatul a fost testat cu aparatul DrugTest, ocazie cu care s-a indicat rezultatul pozitiv la droguri din categoria cannabis (THC), motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice pentru prezenţa substanţelor psiho-active”, potrivit diicot.ro.


Cu ocazia efectuării controlului asupra autovehicului, în torpedoul autoturismului, a fost identificat un grinder şi un cântar electronic ce prezentau urme de substanţe verde olive cu miros înţepător, susceptibile a fi cannabis, iar în spaţiul de frânare a fost identificată o borsetă şi un borcan de sticlă gol ce emana un miros înţepător. De asemenea, s-a procedat la controlul bagajelor aflate pe bancheta din spatele autovehiculului, ocazie cu care au fost identificate două borcane confecţionate din sticlă, care conțineau 400 de grame de cannabis, respectiv 800 de grame de cannabis. Totodată, au fost găsite sumele de 100.695 lei şi 1290 euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 25.10.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului București, în urma căreia au fost identificate și ridicate aproximativ 3 kilograme de cannabis, 13 comprimate ecstasy, 3 telefoane mobile, un laptop și înscrisuri. La data de 24.10.2021, Tribunalul Mehedinți a dispus măsura arestării preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, potrivit sursei citate.

Politica