joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

130 de persoane s-au imunizat la centrul de vaccinare redeschis de SJU Târgu-Jiu

Centrul de vaccinare anti Covid-19 al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost redeschis marți, 26 octombrie 2021. Acest centru destinat atât populației, cât și angajaților principalei unități medicale din județ, funcționează la Dispensarul TBC (clădirea de la Pasarelă).

La redeschidere, zeci de gorjeni s-au prezentat la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu până în ora prânzului, un cadru didactic din Târgu-Jiu fiind printre primii care s-au imunizat. Până la ora 16:00, s-au vaccinat 130 de persoane, dintre care 10 au fost angajați ai unității medicale.

Marea majoritate a celor care au venit să se imunizeze au ales vaccinul Pfizer, cei mai mulți dintre ei fiind la cea de-a treia doză. La acest centru de vaccinare gorjenii se pot vaccina și cu serul Johnson&Johnson, în doză unică. 40 de persoane s-au vaccinat cu acest ser până la ora 16:00. Persoanele care doresc să se imunizeze se pot prezenta de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 la SJU-clădirea de pe strada A.I. Cuza din municipiul Târgu-Jiu. Activitatea centrului este coordonată de medicul Mădălin Constantin Dinu, directorul medical al SJU Târgu-Jiu și de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț”, informează SJU Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica