sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii și jandarmii olteni au donat sânge

Peste 60 de Politiști, 4 jandarmi și 9 polițiști de frontieră, s-au unit luni dimineață pentru o acțiune de donare de sânge. Campania intitulată „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!” s-a desfășurat la Slatina și se vrea a fi un exemplu de solidaritate, la care să se alăture cât mai mulți cetățeni.
„Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne : „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”, pentru a da un exemplu de solidaritate, la care dorim să se alăture cât mai mulți cetățeni. Peste 60 de poliţişti olteni, 9 polițiști de frontieră și 4 jandarmi s-au alăturat campaniei pentru donare de sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sangvine Slatina. Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună,  să doneze sânge”, conform reprezentanților IPJ Olt, care au menționat și faptul că sunt așteptate să doneze plasmă inclusiv persoanele vindecate după infectarea cu covid.

„De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul Sars-Cov 2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva viaţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă. Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.
Nu este prima campanie de donare de sânge la care participă poliţiştii olteni şi vom răspunde prezent de fiecare dată când semenii noștri au nevoie de noi”, au adăugat reprezentanții IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica