Conecteaza-te cu noi

Actualitate

La Primărie și fără certificat verde. Cine poate?

Publicat

pe

În instituțiile publice din țară nu se mai intră fără certificat verde Covid, care atestă fie vaccinarea împotriva virusului, fie faptul că posesorul a trecut prin boală recent. Primăria Balș își anunță însă cetățenii că pot avea acces și fără acest document. În ce condiții, însă, au explicat reprezentanții Primăriei.
„Se asigura accesului cetăţenilor la serviciile publice oferite, în situaţii urgente (de exemplu: eliberare certificat de deces, certificat de naştere şi altele asemenea) şi persoanelor care nu fac dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, prin organizarea activităţii în mediul on-line, în spaţii deschise, la ghişee dispuse direct în exteriorul clădirilor sau în orice alte condiţii care să asigure respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SarsCov 2”, conform reprezentanților Primăriei Balș.

În afara acestor excepții se aplică regulile valabile pentru toată țara.
„Având în vedere măsurile care se aplică pe durata starii de alerta pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, va comunicam ca accesul in Primaria orasului Bals se poate face, potrivit legii, in conditii speciale. Accesul persoanelor este permis doar celor care: fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, au amintit reprezentanții Primăriei Balș.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.