joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe platourile de filmare! Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico.

Poliția din statul american a declarat că Baldwin a tras cu arma în timpul filmărilor pentru westernul Rust, a cărui ațiune se petrece în secolul al XIX-lea, relatează digi24.ro care citează BBC.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine, a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, Joel Souza, 48 de ani, a primit îngrijiri medicale de urgență.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Detectivii investighează incidentul care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară de filmare.

Halyna Hutchins era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

Poliția a spus că anchetatorii au fost trimiși la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50, după ce au primit un apel de urgență care anunța împușcături pe platoul de filmare.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului și joacă rolul omonimului acestuia. Înainte de incident, actorul a postat pe Instagram o fotografie de la filmări.

Politica