joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Craiova! Un minor a ajuns la spital

Un minor de numai 5 ani a ajuns în această seară la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită de o alta condusă de o tânără de 27 de ani. Totul s-a întâmplat la intersectia aleii de acces târg Făcăi cu Bulevardul Nicolae Romanescu.

„În această seară, poliţişti din cadrul Biroul Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la intersectia aleii de acces târg Făcăi cu Bulevardul Nicolae Romanescu, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un tânără de 28 de ani, din Podari, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 27 de ani, din comuna Malu Mare.

În urma evenimentului rutier, un minor, în vârstă de 5 ani, din Malu Mare, pasager pe bancheta din spate, în autoturismul condus de tânăra de 27 de ani, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto: arhiva

Politica