miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! O moară a luat foc, în Olt

Update: Incendiul a fost lichidat. Au ars moara în totalitate, cu suprafața de aproximativ 200 de metri pătrați, o anexă gospodărească aflată în curtea din imediata apropiere, cu suprafața de circa 70 de metri pătrați și circa zece metri pătrați din acoperișul casei din aceeași gospodărie. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Moara din localitatea Seaca, județul Olt, a fost în flăcări, în această seară. Pompierii au reușit să stingă incendiul și nu mai există pericol de propagare, se acționează pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea efectelor negative. Nu au fost înregistrate victime.

La fața locului intervin următoarele forțe și mijloace:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • ISU Olt: 2 autospeciale de stingere, o autoscară, 2 autospeciale pentru primă intervenție, 1 ambulanță SMURD și 17 pompieri;
  • din cadrul ISU Teleorman, Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede: 2 mașini de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și comandă și 10 pompieri.

Focul s-a manifestat generalizat la nivelul morii, pe cca. 300 mp și la o locuință din apropiere, la acoperișul acesteia, pe cca. 100 mp.

Politica