joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO: Craiova. Doi adolescenți au jefuit un minor în mijlocul străzii!

Incident strigător la cer, în Bănie, unde un adolescent din Craiova și unul din Malu Mare i-au furat unui minor telefonul, în mijlocul străzii. Prejudiciul se ridică la 6.000 de lei. Cei doi băieți au fost încătușați și conduși de polițiștii craioveni în arest.

„Adolescenţi identificaţi şi reținuți de polițiști la scurt timp după ce ar fi comis infracţiunea de tâlhărie calificată. Ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, 2 adolescenţi, de 16 şi 17 ani, din Craiova, respectiv Malu Mare, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în cursul zilei de ieri, adolescenţii au fost identificaţi şi conduși la sediul secției pentru audieri.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit că, în seara zilei de 19 octombrie a.c., cei în cauză, în timp ce se aflau pe strada Calea Brezei, din Craiova, ar fi abordat un adolescent de 16 ani, din localitate, pe care, prin ameninţare, l-ar fi deposedat de un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei. De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că adolescenţii, după ce ar fi comis fapta, s-ar fi deplasat la o casă de amanet din Craiova, unde ar fi valorificat telefonul mobil, care ulterior a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate. În seara zilei de ieri, având în vedere probatoriul administrat, cei în cauză au fost reținuți de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj”, potrivit polițiștilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Politica