joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sepsi vrea să mute meciul din Cupă la Sf. Gheorghe: „FCU Craiova ar avea o șansă în plus!”

Gruparea covăsneană are un program extrem de încărcat și vrea să le propună celor de la FCU Craiova mutarea jocului.

FCU Craiova a fost interzisă pe Oblemenco la meciul de Cupă pentru a nu strica gazonul. Așa că vrea să joace meciul cu Sepsi la Severin. De partea cealaltă, Sepsi va avea trei meciuri în șase zile, cu CFR Cluj și Dinamo în campionat, și cu FCU Craiova 1948 în Cupa României. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, s-a declarat îngrijorat de acest aspect și încearcă să găsească soluții.
„Mergem luni la CFR Cluj, joi la Craiova pentru meciul din Cupa României, apoi duminică acasă cu Dinamo! Vor fi 6 zile infernale, nici nu îndrăznesc să mă gândesc cum vom rezista fizic mai ales. Am auzit și eu varianta asta, dar o să vorbesc cu cei din conducerea noastră și o să le trimitem o scrisoare celor de la Craiova în care o să-i invităm să vină să joace la Sf. Gheorghe, pe stadionul nostru cel frumos. Ar fi mai bine decât la Severin. Nu-i va costa absolut nimic, terenul e excelent, plus că am salva și noi o deplasare. Ar trebui să mergem de la Cluj direct la Severin. Noi suntem dispuși să-i primim aici. Iar dacă ar fi să glumesc puțin, cei de la Craiova au văzut acum, după meciul nostru cu Voluntari, că stadionul nu ne poartă noroc, deci ar avea o șansă în plus”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik.
Este însă puțin probabil ca diriguitorii echipei din Bănie să accepte o astfel de mutare, care, de altfel, ar favoriza echipa din Covasna. Meciul din optimile întrecerii knock-out este programat la data de 28 octombrie, ora 18:00.

Politica