marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Medic șef al secţiei ATI din cadrul SJU Târgu Jiu: „Câți oameni trebuie să mai moară ca să credem?”

Șefa compartimentului Terapie Intensivă (ATI Covid) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Tatiana Grecu, trage un nou semnal de alarmă cu privire la infectările cu COVID-19. Medicul spune că România este o țară îngenunchiată de un virus invizibil care omoară.

Câți oameni trebuie să mai moară ca să credem într-o realitate atât de evidentă ? Cât timp mai dăm vina pe alții , când ceea ce depinde de noi de fiecare, nu facem ? La fiecare 2 minute în România moare un om de covid ! La fiecare 2 minute cineva pierde un suflet drag : tată, mamă, soț, soție, copil , frate , soră sau prieten drag ! La fiecare 2 minute există oameni cărora li se prăbușește o lume ! Sigur, că dacă nu ni se-ntâmplă nouă, nu credem, nu ne pasă …dar ne declarăm creștini ! Avem o țară ingenunchiata de un virus invizibil care omoară , oameni buni ! Nimeni nu vă mai poate asigura un loc nici în spitale ! Înainte să tot căutăm și să dăm vina pe alții, ganditi-va că viața voastră e în primul rând în mâinile voastre ! Lăsați formatorii de conspirații nefondate, nedocumentate, lăsați posturile în care diverși indivizi vă spun să nu vă vaccinati , vă spun că nu există virusul ! Ei nu mor în locul vostru , nu suferă în ATI-uri pentru fiecare respirație, nu rămân sprijin pentru copiii și părinții voștri! Nu au nici o remușcare și nici nu le pasă de voi ! Se catără pe naivitatea unui popor , pentru luminile reflectoarelor și notorietate !”, afirmă medicul.

Tatiana Grecu a vorbit și despre oamenii care îi judecă pe doctori, preferând să își verse frustrările pe cei care încearcă să salveze vieți încă de la începutul pandemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ați ales să nu ne credeți pe noi , cei care de un an și jumătate trăim un coșmar încercând să facem de cele mai multe ori imposibilul ! Ați ales să vă varsati toată ura, frustrarea și neputința acumulată de 30 de ani , pe noi, cei care vă vrem doar binele în loc să vedeți realitatea ! Am ajuns în locul Italiei la începutul pandemiei ! Doar că atunci ei nu aveau vaccin ! Noi îl avem de 9 luni ! Ce scuză mai avem în fața mortilor evitabile a căror număr crește de la o zi la alta ?”, a spus Tatiana Grecu.

Politica