vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin Costea: „Mereu le-am ținut pumnii și mi-aș dori să câștige un campionat”

Fosta vedetă a echipei lui Mititelu își dorește ca ambele grupări din Bănie să aibă rezultate. Cu cine a ținut în derby!

Prin existența în paralel a celor două echipe, FCU Craiova și CSU Craiova, ce revendică aceeași matcă suporterii în Bănie s-au divizat. La fel și oamenii de fotbal. „Legendă” a clubului lui Mititelu, Florin Costea a ținut pumnii strânși în derby-ul de la începutul lui octombrie celor de la FCU Craiova. Dar fostul atacant a dezvăluit că s-ar bucura ca trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf să câștige campionatul.
„Mereu le-am ținut pumnii celor de la Universitatea Craiova și mi-aș dori să câștige un campionat. Părerea mea este că se vede mâna domnului Reghecampf, ați văzut, au început să apară rezultatele. Lupta s-a strâns ușor-ușor după înfrângerea lui CFR cu Rapid. Echipa domnului Rotaru are un mic avantaj: a câștigat două trofee, are jucători de valoare, peste cea a domnului Mititelu. Însă, vom vedea ce se va întâmpla în cealaltă parte. Sincer, am ținut cu FCU, cu domnul Mititelu (n.r. în derby-ul cu echipa lui Mihai Rotaru). Am și declarat înainte de meci că țin cu FCU, dar asta nu înseamnă că nu îmi doresc ca cealaltă echipă, a domnului Rotaru, să nu aibă rezultate”, a spus Florin Costea, la ProSport Live.
Florin Costea a lucrat direct cu Reghecampf, când acesta era sub contract cu Adrian Mititelu. Atunci s-a petrecut și un incident, când Laurențiu Reghecampf i-a exclus din lot pe frații Costea, din cauza poftelor pe care cei doi le-ar fi avut: papanași și pizza: „Nu există în meniul unei echipe papanași, nici pizza. Sunt lucruri care vor fi stabilite încă de la început. Relația cu frații Costea va fi una normală”, spunea Reghecampf.

Politica