Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Microbuz românesc implicat într-un accident, în Ungaria. 5 oameni au murit

Publicat

pe

Cinci persoane au murit și mai multe au fost rănite, marți, într-un accident în care au fost implicate un microbuz românesc şi alte câteva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria.

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, s-au ciocnit patru vehicule, pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna. Într-unul călătoreau 5 persoane – două femei și trei bărbați. Toţi au decedat pe loc. Nu se precizează însă despre ce vehicul este vorba.

Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion.

Cinci persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost aruncat din vehicul, scrie Mediafax care citează agenţia maghiare de presă MTI.

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă, a declarat agenţiei MTI că au fost alertate ambulanţe şi un elicopter pentru a interveni la locul accidentului.

Un bărbat în jur de 50 de ani care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, iar starea lui este stabilă, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Drumul a fost închis, potrivit anunțului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, postat pe site-ul poliţiei ungare.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.