sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Trei dintre membrii unei familii au murit de COVID-19, la distanță de câteva zile

Doi soţi şi unul dintre părinţi au murit unul după altul din cauza Covid-19. Singurul nevaccinat era soţul, în vârstă de 43 de ani. El era şi singurul care nu avea comorbidităţi.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, scrie adevarul.ro Soţii Barbu locuiau în Calafat, împreună cu părinţii din partea bărbatului şi administrau o firmă de pompe funerare. 

Singura care ştia că are o problemă de sănătate era Tatiana Barbu. Ea a fost și prima care a aflat că are Covid-19. Apoi, şi-au făcut testele şi ceilalţi membri ai familiei şi toţi au ieşit pozitivi. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tatiana avea 45 de ani şi suferea de o boală autoimună. A fost internată la Spitalul Leamna de lângă Craiova, unde a şi decedat. Claudiu, soţul, rămăsese acasă, în izolare. S-a stins a doua zi după decesul femeii. 

Tatăl bărbatului a ajuns şi el la spitalul din Calafat în stare gravă. A murit la doar câteva zile după nora şi fiul său.

Tatiana era vaccinată cu două doze de Pfizer, a anunțat DSP Dolj. Şi socrul său, în vârstă de 69 de ani, avea schema completă. Singurul care nu era vaccinat şi nu avea comorbidităţi a fost Claudiu Barbu, în vârstă de 43 de ani.

Politica