Conecteaza-te cu noi

Gorj

Tânăr bătut într-o sală de jocuri din Târgu Jiu

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănit de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce ar fi băutu un tânăr.

Incidentul a avut loc într-o saltă de jocuri din Târgu Jiu, iar victima a ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 17/18 octombrie a.c., bărbatul, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma incidentului s-a produs tulburarea ordinii şi liniştii publice, mai multe persoane aflate în incinta barului fiind indignate şi deranjate de cele întâmplate. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal”, informează IPJ Gorj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.