Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Situație disperată în spitalele din România! Corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere/ VIDEO

Publicat

pe

Morga spitalului Universitar din București este arhiplină. Corpurile celor decedați din cauza COVID nu mai au loc în frigidere.

Potrivit unor imagini, care au fost filmate luni dimineață și furnizate presei, situația este foarte gravă. 

 Pe de altă parte, angajați din spital spun că instituția medicală nu mai are nici saci pentru cadavre.

În ultimele zile, la spitalul Universitar din București s-au format cozi de ambulanțe care aduceau pacienți COVID în stare gravă. În spital sunt internați peste 400 de pacienți pozitivi și aproximativ 400 de pacienți negativi, scrie digi24.ro

Aproximativ 100 de pacienți sunt internați cu forme extrem de grave, intubați și necesitând suport ventilator avansat. Medicii fac eforturi supraomenești, dar există cazuri de pacienți pozitivi, care vin cu forme avansate de boală și care au multiple comorbidități și din păcate pierd lupta cu boala.

Sâmbătă a existat un număr mai mare de morți, aproximativ 40 de decese, astfel că a fost nevoie să fie folosite toate spațiile Departamentului Prosectură.

 La Spitalul Universitar de Ugență București se înregistrează 45 de decedați pe zi – COVID și non-COVID. De regulă, necesarul lunar de saci este de 100. Numărul sacilor a fost suplimentat la 500. 45 de decese pe zi înseamnă 10% din total pacienți, COVID și non-COVID.

sursa video: digi24.ro

.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.