joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Agentul termic, furnizat după 1 noiembrie

Agentul termic va fi furnizat în casele oamenilor după data de 1 noiembrie, a anunțat Administrația locală din Drobeta Turnu- Severin, menționând, de asemnea, că și anul acesta, se vor acorda subvenții populației.

Prețul energiei termice, suportat de populație, va fi, în această iarnă, de 360 de lei/gigacalorie, în timp ce costul de producție al gigacaloriei este de 680 lei. Consumatorii vulnerabili pot depune cereri pentru acordarea ajutoarelor băneşti şi a suplimentului pentru energie termică. Data limită de depunere a acestor cereri este 15 noiembrie 2021.

„Ne propusesem să dăm drumul la agentul termic mai devreme de 1 noiembrie. În general, în anii precedenți, noi am dat căldură între 3 și 5 noiembrie. Acum este o perioadă mai dificilă din punct de vedere al vremii, însă oamenii ne-au cerut (prin intermediul asociațiilor de proprietari) să nu dăm drumul la energia termică mai devreme de 1 noiembrie, din cauza prețului și ca urmare a faptului că sunt atenți la cheltuieli. Nu este nici prea ieftină căldura, în municipiul Drobeta Turnu-Severin, pentru ca oamenii să ceară să le fie furnizat agent termic, mai devreme”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica