Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Doar cei vaccinați sau testați vor mai putea merge la restaurante și la magazine, în Sankt Petersburg

Publicat

pe

Autorităţile din Sankt Petersburg au anunţat implementarea progresivă a paşaportului sanitar, din cauza creşterii numărului de infectări cu COVID-19. Numărul de infectări a explodat în toată Rusia, pe fondul campaniei lente de vaccinare şi al unor restricţii sanitare destul de limitate.

Începând de la 1 noiembrie, un cod QR va fi necesar în Sankt Petersburg pentru accesul la evenimente sportive sau culturale care reunesc mai mult de 40 de persoane, a anunţat luni viceguvernatorul fostei capitale imperiale a Rusiei, Boris Piotrovski, relatează AFP, citată de Agerpres.

Codurile QR sunt acordate persoanelor care au făcut ambele doze ale unui vaccin anti-COVID-19 şi celor care au efectuat un test PCR cu rezultat negativ în urmă cu cel mult 72 de ore.

Începând de la 15 noiembrie, această măsură va fi extinsă şi pentru piscine, centre de fitness, teatre, cinematografe, muzee şi spectacole de circ, iar de la 1 decembrie se va aplica şi în cazul restaurantelor şi magazinelor din Sankt Petersburg.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.