joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Un etaj de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” a fost renovat!

La Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Craiova, un etaj întreg a fost renovat, recompartimentat și dotat cu aparatură și mobilier medical, potrivit unei postări pe Facebook a Liei Olguța Vasilescu. Conform primăriței, finanțarea a fost asigurată integral din fondurile Primăriei Craiova.Este vorba de etajul I al corpului principal de clădire, acolo unde s-a intervenit la Secția de Spitalizare de Zi pentru Persoanele cu Imunodeficiență.

„Pe acest palier, au fost create cabinete medicale (cabinet psihosocial, cabinet stomatologic, cabinet dermatologie), saloane (cu o capacitate de până la 25 de paturi, mobilier medical, aparatură medicală și de recreere), grupuri sanitare noi, săli pentru recoltare și recepție. Pe lângă lucrările de igienizare și recompartimentare, instalațiile termice și electrice au fost schimbate, s-a montat covor PVC antistatic și s-au dotat toate încăperile cu sisteme noi de tocărie, atât la interior, cât și la exterior”, a mai adăugat edilul.

Valoarea investiției se ridică la peste 280.000 de lei, cu TVA inclusă, bani proveniți din fondurile Primăriei Municipiului Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica