marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stoican debutează duminică pe banca FCU Craiova

În pauza prilejuită de meciurile internaționale, oltenii și-au întărit staff-ul, nu și lotul

FCU Craiova a avut parte de un debut groaznic în Liga 1. Cu Mutu la cârmă a obținut doar 9 puncte din 33 posibile. Înfrângerile pe bandă cu FCSB și CSU Craiova au dus la demiterea Briliantului, iar șefii clubului din Bănie au stabilit că Flavius Stoican e soluția ideală pentru a ridica echipa în clasament.
Fără o carte de vizită impresionantă, considerat trădător de o parte a craiovenilor pentru că a plecat din Oltenia direct la Dinamo, Flavius Stoican și-a început treaba la gruparea din Craiova la începutul lunii. A avut și două jocuri test unde să-și vadă la lucru elevii: o înfrângere cu 3-2 contra celor de la Academica Clinceni pusă de antrenor pe seama arbitrilor, și o victorie cu 3-0 contra divizionarei C ACSO Filiași, în care oaspeții bazei de pregătire de la marginea orașului păreau mai interesați să se tragă în poze cu jucătorii din prima ligă. Jumătatea plină a paharului: Sidibe a marcat în ambele amicale.
Duminică, Stoican debutează oficial pe banca celor de la FCU, în deplasare, la UTA. Meciul nu este unul foarte dificil, având în vedere că arădenii trec printr-o perioadă proastă, fiind fără victorie de patru meciuri.

Politica