joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Puncte noi de triaj la spitalele din Caracal și Corabia


Spitalul Municipal Caracal şi Spitalul Orăşenesc Corabia beneficiază începând de vineri de noi puncte de triaj în privința asistenței medicale Covid. Punctele de triaj sunt dotate cu paturi și cazarmament , dar și cu un radiator electric, după cum menționează Prefectul județului Olt, Florin Homorean.
„Spitalul Municipal Caracal şi Spitalul Orăşenesc Corabia sunt dotate cu câte o construcție ușoară din elemente modulate, cu paturi și cazarmament și 1 radiator electric, în vederea suplimentării capacității de procesare a punctelor de triaj observațional/epidemiologic al populaţiei afectate, care se prezintă pentru acordarea asistenței medicale specializată în aceste unități sanitare.
Construcțiile provin din rezerva de stat, fiind puse la dispoziţie de către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt nr. 79 din 08 octombrie 2021″, a declarat Prefectul județului Olt, Florin Homorean, care a adăugat și că o astfel de construcție urmează să fie adusă și la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Politica