sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Medicii care se ocupă de cazurile de COVID-19 la SJU Târgu Jiu nu vor mai avea concediu

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a emis, în data de 14 octombrie 2021, o dispoziție potrivit căreia, din data de 18 octombrie 2021, se va întrerupe efectuarea concediilor de odihnă și de odihnă suplimentare aflate în derulare pentru personalul din cadrul secțiilor Boli Infecțioase, ATI I, ATI II, ATI Covid, UPU SMURD, ATI suspecți Covid și Zonele Tampon din cadrul unității sanitare. Decizia a fost luată având în vedere Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 915/11.10.2021.

Începând cu data de 18 octombrie 2021 nu vor mai fi acordate noi concedii de odihnă și de odihnă suplimentare, concedii fără plată, de studii și pentru formare profesională pentru personalul secțiilor mai sus amintite”, informează Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Dispoziția de întrerupere a concediilor de odihnă aflate în derulare și de neacordare a unor noi concedii este valabilă până pe data de 9 noiembrie 2021. Concediile întrerupte sau neacordate vor fi replanificate în perioada în care evoluția situației epidemiologice va permite efectuarea acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica