Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Termenul până la care consumatorii vulnerabili pot depune cereri pentru subvenţii, prelungit

Publicat

pe

Termenul până la care consumatorii vulnerabili pot depune cereri la primării pentru obţinerea  subvenţiilor la încălzire a fost prelungit, având în vedere timpul extrem de scurt prevăzut iniţial.

Astfel că, potrivit ministrului Muncii, Raluca Turca, consumatorii vulnerabili pot depune cererile la primării până la 20 noiembrie.

„Termenul de 15 octombrie este cel general valabil şi se va aplica pentru anii următori. Anul acesta, având în vedere devansarea termenului de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, se aplică prevederea de la art. 17 din lege, care dă posibilitatea depunerii cererii până pe 20 noiembrie 2021, pentru ca toate persoanele îndreptăţite să poată beneficia din luna noiembrie de sprijin”, a declarat Raluca Turcan pentru Economedia.

Legea consumatorului vulnerabil a fost adoptată în acest an şi se va aplica de la 1 noiembrie, scrie adevarul.ro Pentru a primi ajutoare de încălzire, consumatorii trebuie să completeze un formular de 14 pagini, cu date despre ocupanţii unei locuinţe, sursele de venit, dar şi bunurile pe care le deţin în locuinţă.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.