Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. O învățătoare de 38 de ani a murit după ce s-a infectat cu COVID. A mers la școală, deși nu se simțea bine

Publicat

pe

Trei cadre didactice din județul Mehedinți au murit din cauza COVID. Ultimul caz s-a înregistrat la școala din comuna Corlățel. Este vorba despre o învățătoare de 38 de ani. Femeia a venit la școală, deși nu se simțea bine. A fost internată la Orșova și a murit în spital.

Conducerea școlii a decis imediat să sisteze cursurile cu prezență fizică.

Dinainte de tragedie, la Corlățel, o parte dintre elevii școlii trecuseră în online. Veneau dintr-o comună care intrase în carantină. De teamă, și părinții celorlalți copii au decis să nu-i mai trimită la școală, scrie Agerpres.

La Drobeta-Turnu Severin, primul oraș aflat în carantină de luni seară, se țin ore online, dar profesorii vin zilnic la catedră și de acolo le predau elevilor.

16.316 preşcolari și elevi au fost confirmaţi cu COVID de la începutul anului şcolar şi până acum, potrivit datelor publicate miercuri, 13 octombrie, de Ministerul Educaţiei. Sunt cu peste 3.300 mai multe cazuri decât în urmă cu o săptămână.

De asemenea, 5.425 de angajaţi din educaţie au fost confirmaţi cu Covid-19

Datele de mai sus arată că numărul elevilor şi preşcolarilor infectaţi a crescut în ultima lună de aproape 16 ori. Un număr de 459.284 de copii, reprezentând aproximativ 15% din numărul total de elevi şi preşcolari din sistemul de învăţământ, studiază online, transmite Ministerul Educaţiei.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.