Conecteaza-te cu noi

Actualitate

10 bolnavi din unitățile de primiri urgențe din București și Timișoara, transferați în Ungaria

Publicat

pe

Primul transfer în Ungaria al pacienților cu COVID aflați în stare critică a început în cursul zilei de joi, anunță Ministerul Sănătății. Este vorba despre 10 pacienți, care vor ajunge 5 în centrul universitar Szeged, iar ceilalți 5 în centrul universitar Debrecen.

Potrivit sursei citate, 8 pacienți au fost internați în UPU din unități sanitare din București și 2 din Timișoara, sunt în stare stabilă, transportabili și necesită asistență medicală de specialitate într-o secție de anestezie-terapie intensivă.

Transferul pacienților din zona de graniță se realizează pe cale terestră, iar transferul pacienților din București se efectuează atât pe cale terestră, cât și pe cale aeriană. Pacienții vor fi monitorizați pe tot parcursul drumului de echipe medicale complexe, scrie g4media.ro

De asemenea, personal din România a fost trimis în unitățile din cele două centre universitare pentru a asigura sprijinul necesar acestor operațiuni.

România a început săptămâna trecută discuțiile cu autoritățile din Ungaria în vederea transferării mai multor pacienți COVID în stare gravă în țara vecină pentru tratament.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.