joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din comuna Runcu și-a bătut propria mamă

O femeie în vârstă de 57 de ani, din comuna Runcu, a apelat la ajutorul polițiștilor gorjeni după ce a fost bătură de fiul ei: „În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, s-a stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, din comuna Runcu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale”, informează IPJ Gorj.

În cauză au fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

O altă femeie din Gorj, dar din comuna Câlnic, a sunat la poliție după ce a fost băută. Aceasta a fost victima soțului ei, care s-a îmbătat și a reacționat violent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 60 de ani, din comuna Câlnic, cu privire la  faptul că a avut un conflict cu soțul său. Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurala Târgu Jiu, s-a stabilit faptul că un bărbat de 67 de ani, din comuna Câlnic, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale”, spun polițiștii gorjeni.

Și în acest caz a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, bărbatul alegându-se și cu un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Politica