Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Candidații pentru funcțiile de director care nu se pot prezenta la proba scrisă din cauza carantinei sau infectării cu COVID-19 vor susține examenul într-o sesiune extraordinară

Publicat

pe

Ministerul Educaţiei anunţă organizarea unei sesiuni suplimentare a concursului pentru ocuparea posturilor de director în unităţile de învăţământ, pentru candidaţii înscrişi care nu se pot prezenta la proba scrisă din 15 octombrie din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau din cauza carantinării. Sesiunea suplimentară va avea loc în 28 octombrie.

Vineri, de la ora 10:00, se va desfăşura proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

Ministerul Educaţiei a precizat că accesul candidaţilor în săli va fi permis în intervalul orar 9:00-9:30.

În structura probei scrise, circa 60% dintre itemi vor viza capacităţile cognitive şi de leadership, circa 20% competenţele de management, iar restul vizează reglementările legale din bibliografia de concurs.

„Având în vedere identificarea unor situaţii de îmbolnăviri cu COVID-19 în rândul candidaţilor, Ministerul Educaţiei va organiza joi, 28 octombrie 2021, o sesiune specială a probei scrise la care vor avea acces doar candidaţii care transmit comisiei judeţene până joi, 14 octombrie 2021, ora 16.30, o solicitare însoţită de raportul medical/ decizia de carantinare, eliberate de DSP, prin care aceştia sunt plasaţi în izolare/carantină ca urmare a contractării virusului SARS-CoV-2 sau al contactului direct cu o persoană infectată. În cazul în care documentul de mai sus nu poate fi eliberat până la data şi ora precizate, acesta va fi transmis în intervalul 15-25 octombrie, prezentarea sa constituind condiţie obligatorie de participare la sesiunea specială”, a transmis ministerul, potrivit News.ro

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.