joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voucherele destinate celor care se vaccinează, livrate în centre

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a anunţat, marţi, că voucherele destinate celor care se vaccinează au început să fie livrate în centre, în opt judeţe fiind deja transmise şi urmează ca şi în Bucureşti să ajungă aproximativ 15.000 de vouchere.

“Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început deja să fie livrate, cred că sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti în jur de 15.000 de vouchere. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centre de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci, e un proces în desfăşurare, dar cert că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere”, a declarat Baciu.

El a precizat că de aceste vouchere beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august, atunci când a apărut OUG care reglementează acest lucru. Persoanele care pot beneficia de aceste vouchere şi s-au vaccinat deja pot merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a le ridica.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acestea vor primi câte 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare, relatează News.ro.

Politica