Conecteaza-te cu noi

Gorj

Primarul din Rovinari, cu ochii pe hoții de flori

Publicat

pe

Primarul din Rovinari, Robert Dorin Filip , s-a declarat extrem de supărat după ce cineva furat o floare. Aceasta era pusă într-un ghiveci care tocmai ce fusese așezat pe gardul din piatră ce împrejmuiește parcul din fața primăriei.

Edilul a dat un comunicat pe pagina de Facebook a Primăriei prin care și-a declarat supărarea și cu ajutorul căruia a avertizat oamenii în legătură cu astfel de gesturi. Primarul susține că este doar o chestiune de timp până când autoritățile vor descoperi hoțul de flori din Rovinari.

Constat, cu amărăciune, că încă mai există printre noi oameni cărora greu le-aș mai putea spune “oameni”. Ultima ispravă, au furat o floare dintr-un ghiveci care tocmai ce fusese așezat pe gardul din piatră ce împrejmuiește parcul din fața primăriei.Mi-e greu să accept așa ceva și sunt de-a dreptul trist. Refuz să cred că cineva iubește atât de mult florile încât să le smulgă, pur și simplu, din pământ. Dar, probabil, aceasta este răsplata pentru toate eforturile pe care le depunem, de la cele financiare și până la cele ale angajaților care trudesc să facă orașul tot mai frumos. Cetățenii de bună credință trebuie să știe că tot ceea ce se face în acest oraș se datorează și contribuției lor la bugetul local, motiv pentru care le cer să nu rămână nepăsători la astfel de comportamente. Așadar, dacă ați văzut pe cineva rupând floarea, vă rog să ne anunțați! O puteți face sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000, la numărul de telefon 0253371149 sau prin email la adresa primar@primariarovinari.ro, lucru valabil și pe viitor, atunci când sunteți martorii unor fapte asemănătoare. E doar o chestiune de timp până când vom afla cine este individul/individa care a furat floarea. Promit! Acești oameni trebuie să fie făcuți cunoscuți, pentru ca toată lumea să știe cu cine conviețuim, pe cine avem vecin sau prieten”, este mesajul primarului.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.