marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru, aproape de o nouă lovitură financiară din fotbal!

Patronul CSU Craiova poate băga în cont 2 milioane de euro fără să mai depună vreun efort

Oltenii pot să-și asigure bugetul până la terminarea campionatului în pauza competițională din această iarnă. Și asta pentru că Valentin Mihăilă, fotbalistul lui AC Parma, a intrat în vizorul celor de la Eintracht Frankfurt și Hertha Berlin, după evoluția din meciul Germania – România, din preliminarii.
AC Parma nu acceptă un preț sub 20 de milioane de euro pentru românul transferat de la CSU Craiova. În cazul în care una dintre cele două grupări din Bundesliga va plăti suma solicitată de parmegiani, 10% din aceasta va ajunge la gruparea olteană. Pentru că, potrivit informațiilor apărute în momentul transferului, Mihai Rotaru a negociat la sânge vânzarea lui Mihăilă, reușind să obțină pe lângă o sumă impresionantă, 8 milioane de euro, și 10% dintr-o eventuală revânzare.
Interesul celor doi giganți din Bundesliga pentru Valentin Mihăilă a fost făcut de presa din Italia.
„Valentin Mihăilă traversează o formă foarte bună. Diamantul românesc, născut în 2000, a înscris două goluri și a reușit un assist în aceste prime șase meciuri jucate pentru Parma, iar împotriva Germaniei a avut o evoluție solidă. Inevitabil, atrage interesul mai multor cluburi, care își doresc să îl transfere din ianuarie. Valentin Mihăilă este în atenția mai multor echipe. Hertha Berlin și Eintracht Frankfurt și-l doresc în pauza de iarnă, însă nu doar ele au pus ochii pe tânărul atacant. Parma nu e dispusă, însă, să facă niciun rabat. Solicită 20 de milioane în schimbul său, sumă care i-ar putea face pe cei interesați să se liniștească pentru moment”, a notat Serie BNews.

Politica