sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Olt. Accident rutier la Jitaru

O femeie de 39 de ani din Găneasa a fost transportată la spital după ce mașina pe care aceasta o conducea a intrat într-un cap de pod. Evenimentul s-a petrecut între localitățile Jitaru și Valea Mare, din județul Olt.
„Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Jitaru, la un accident rutier. În accident a fost implicat în sigur autoturism, în care se afla o persoană de sex feminin. Paramedicii SMURD au asistat victima, în vârstă de 39 de ani, din comuna Găneasa și au transportat-o la UPU Slatina, conștientă, cu dureri în zona bazinului și abdomenului și dureri la membrul inferior drept. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului”, conform ISU Olt.
Polițiștii prezenți la față locului au menționat că femeia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii efectuează cercetări.
„La data de 10 octombrie a.c., ora 13.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 – E 574, între localitățile Jitaru și Valea Mare.
În eveniment a fost implicat un singur autoturism, condus de o femeie, de 39 de ani, din comuna Găneasa, care a intrat în coliziune cu un cap de pod.
În urma coliziunii, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Aceasta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, conform IPJ Olt.

Politica