Conecteaza-te cu noi

Gorj

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu redeschide Centrul de Vaccinare

Publicat

pe

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va redeschide luni, 11 octombrie 2021, Centrul de Vaccinare din cadrul unității medicale.

Centrul de vaccinare a fost amenajat la parterul clădirii SJU Târgu-Jiu de pe strada Progresului. Medicii coordonatori ai centrului vor fi Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu, și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog.

Menționăm că la acest centru se vor putea vaccina doar persoanele angajate la SJU Târgu-Jiu. Spitalul asigură personalul vaccinator corespunzător, iar Centrul va fi deschis două zile pe săptămână, lunea și miercurea, în intervalul orar 08:00 – 15:00”, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

73% dintre medicii angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat, iar dintre asistenții medicali, 62% au ales și ei să se imunizeze împotriva COVID-19. De asemenea, 48% dintre infirmierii angajați la SJU Târgu-Jiu s-au vaccinat. Personalul TESA al unității medicale este vaccinat în proporție de 42%, iar personalul de la curățenie, în proporție de 23%.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.