Casă de toleranță, autorizată să vaccineze anti-Covid. Imunizații, recompensați cu un voucher care le asigură intrarea gratuită la sauna clubului

Austria a vaccinat 71,2% din populație cu cel puțin o doză, însă caută, în continuare, mijloace pentru a imuniza și mai multe persoane.

Astfel, o casă de toleranță din Viena a anunțat că a fost autorizată de Departamentul de Sănătate să deschidă un centru de vaccinare, scrie libertatea.ro, care citează publicația Heute.
Acesta va funcționa începând de la 1 noiembrie, în fiecare luni, între orele 16.00 și 22.00. Cei care se imunizează la acest centru vor primi un voucher care le va permite să facă o saună gratuită într-una din facilitățile clubului.

Peter Laskaris, unul dintre proprietarii „Funpalast”, a explicat: „Oricine poate veni la noi pentru vaccin, fără programare. Să fie fără griji, îi așteaptă medicii care vor face imunizarea. Cei sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Toți cei care doresc să se imunizeze, bărbați, femei, copii, au nevoie de un act de identitate și, obligatoriu, să poarte mască”.

”Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație? Ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”, a spus un alt proprietar al casei de toleranță.
Populare

Recomandări

AJOFM Dolj: 5,54% rata şomajului, în luna iulie

La sfârșitul lunii iulie 2022, rata șomajului înregistrat la...

România retrogradează, dar Edi rămâne și e făcut praf: „Să plece toți”

România obținut un singur punct din meciul cu Finlanda...

Mehedinți. Un jandarm participă la ”Internațional Stars Tournament”

Un jandarm mehedințean participă la competiția sportivă ,,Internațional Stars...