vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe Centura de Nord a Craiovei. Două persoane au ajuns la spital

Un accident s-a produs astăzi, 8 septembrie, pe Centura de Nord a Craiovei. Incidentul s-a produs după ce un bărbat de 35 de ani, din Șimnicu de Sus, a lovit o mașină condusă de un bărbat de 53 de ani, din Craiova. O pasageră din mașina condusă de bărbatul de 35 de ani a fost dusă la spital, însă și un pasager din autoturismul condus de craiovean.

„Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Centura de Nord a Craiovei, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Șimnicu de Sus, pe Centura de Nord a Craiovei, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani, a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, un bărbat de 44 de ani, din Craiova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Politica