vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Incendiu la un bloc din Balș. 4 oameni, la spital

Update: Cauza probabilă a incendiului a fost un aragaz lăsat în funcțiune, nesupravegheat. Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de cantitatea mare de materiale textile și peturi aflată în locuință. Tot din cauza materialelor depozitate, casa scării a fost inundată cu fum, iar evacuarea persoanelor din imobil a fost îngreunată, fiind folosită pentru evacuare și autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime. Proprietarul garsonierei, în vârstă de 51 de ani, a refuzat transportul la spital.

Update: În garsonieră era depozitată o cantitate mare de materiale textile, care au degajat fum pe întreaga scară.

Pompierii ISU Olt intervin la acest moment pentru stingerea focului într-un bloc din orașul Bals, județul Olt. Este vorba despre un incendiu care a izbucnit într-o garsonieră din blocul respectiv. Fumul degajat a făcut mai mulți locatari să se auto evacueze rapid, aceștia anunțând și pompierii. 4 persoane au fost transportate la spital, în urma intoxicației minore cu fum, după cum anunță reprezentanții ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Este vorba despre o garsoniera de la etajul 1 dintr-ul bloc din slatina care a luat foc. 8 persoane au fost evacuate, dintre acestea 4 fiind transportat la spital din cauza intoxicarii minore cu monoxid de carbon. La fața locului sunt echipaje de la detașamentul Slatina și Garda Bals, echipaje SMURD și de la Serviciul de Ambulanță. Focul a fost stins dar încă mai sunt focare, iar scara a fost inundată. In total 25 de persoane au fost evacuate din imobil, majoritatea auto evacuându-se”, conform ISU Olt.

Politica