marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Un tânăr a fost înjunghiat cu un cuțit

Update: În urma probatoriului administrat, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul zilei de maine, cel în cauză va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Scandal în localitatea doljeană Brădești, în urma căruia un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat. Potrivit polițiștilor, pe fondul unor certuri victima a fost înțepată, în zona toracelui, cu un obiect tăietor-înţepător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Ieri seară, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie de 46 de ani, din Brădeşti, cu privire la faptul că, o persoană a fost tăiată cu un cuțit.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași, care au stabilit că, un tânăr de 29 de ani, din Brădeşti, în timp ce se afla la locuinţa unui bărbat de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost înţepat de cel din urmă, în zona toracelui, cu un obiect tăietor-înţepător. Tânărul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În cursul zilei de astăzi, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, potrivit IPJ Dolj.

După administrarea probatoriului vor fi dispuse măsuri legale.

Politica