marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Emma Răducanu, noua ambasadoare a mărcii de bijuterii Tiffany & Co

Emma Raducanu este de acum cea mai nouă emblemă de Tiffany & Co. Chiar atunci când lumea credea că Emma nu poate realiza mai multe, ea a devenit cel mai nou ambasador al mărcii de bijuterii Tiffany & Co. Acum câteva luni a luat cu asalt victoria la US Open (devenind cea mai tânără britanică care a ajuns în turul trei de la Wimbledon ). Aceasta se alătură celor de la Tracee Ellis Ross, Anya Taylor-Joy și Beyoncé și Jay-Z în Familia Tiffany.

Anunțul a fost făcut în momentul în care Emma s-a alăturat redactorului-șef al British Vogue, Edward Enninful, și co-gazdei sale, vicepreședintele executiv Tiffany pentru product și communications, Alexandre Arnault, ca invitat la cel de-al patrulea eveniment anual British Vogue X Tiffany Fashion & Film. Adolescenta a spus că este „incredibil de entuziasmată” de numirea sa. Ea a ales să poarte piese Tiffany pe teren de-a lungul cursei sale la US Open.

Născută pe 13 noiembrie 2002 lala Toronto, Ontario, Canada, drept părinții avându-i pe Ian (Ion) și Renée, care sunt originari din București, România, respectiv Shenyang, China. Emma Răducanu și-a însușit mentalitatea și etica idolilor ei din tenis Simona Halep și Li Na. Ambii părinți lucrează în sectorul financiar. Familia ei s-a mutat în Anglia când Emma avea doi ani, iar ea a început să joace tenis la vârsta de cinci ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A urmat Newstead Wood School, o școală selectivă de fete din sud-estul Londrei, unde a obținut un A* la matematică și un A la economie. În copilărie, ea a practicat diverse sporturi și activități, inclusiv golf, karting, motocross, dans și balet. Este fan al Formulei 1. Răducanu deține cetățenie britanică și canadiană. Este fluentă în engleză, română și chineză.

Politica