joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Primii bani pentru Drumul Loviștei

Consiliul Județean Vâlcea (CJ) a alocat primii bani pentru reabilitarea Drumului Loviștei. Este vorba despre 1.150.000 de lei, sumă ce urmează să fie folosită pentru documentația necesară depunerii proiectului, după cum precizează Președintele CJ, Constantin Rădulescu.

“Am preluat un drum lung și cu multe probleme –Drumul Loviștei – pentru reabilitarea căruia deja am început să alocăm fonduri. Pentru că ne dorim modernizarea drumului în totalitate, la ultima ședință a Consiliului Județean, am aprobat utilizarea sumei de 1.150.000 lei pentru întocmirea tuturor documentațiilor necesare depunerii acestui proiect, pe programe guvernamentale sau europene. Între timp, noi am început să intervenim pe acest drum, cu lucrări de refacere a șanțurilor de pământ, punem balast și piatră spartă și vom face lucrări de reparații, în toate comunele pe care acest drum le traversează”, a declarat președintele CJ Vâlcea.

Drumul Național 7D, numit și Drumul Loviștei, este cel care face legătura cu județul Argeș și care traversează comunele Perișani, Titești, Boișoara și Câineni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica