sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele Iohannis convoacă negocieri cu partidele abia săptămâna viitoare

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că va convoca discuții cu partidele parlamentare abia săptămâna viitoare, invocând nevoia de timp pentru ca partidele să ia ”decizii mature”.

”Pentru a da timp partidelor să găsească abordări mature și să vină cu ele, voi convoca consultări cu partidele abia săptămâna viitoare. Acum se cere maturitate și responsabilitate”, a declarat Iohannis.

De asemenea, președintele avertizase că România e într-o triplă criză (pandemie, prețuri și guvernamentală) și spusese că e nevoie urgentă de un guvern stabil.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Trist, dar adevărat. Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi e ”criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală”, a mai spus președintele, potrivit g4media.ro

 Iohannis a criticat USR, spunând că ”Moțiunea a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost în guvern, dar a plecat din guvern și a votat moțiunea alături de PSD. Astea sunt faptele, restul e demagogie”.

Alte declarații:

  • Politicienii s-au obișnuit să se arate cu degetul, sp se acuze de diferite lucruri. Oamenii nu știu ce să mai înțeleagă. E o situație complicată. Moțiunea a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost în guvern, dar a plecat din guvern și a votat moțiunea alături de PSD. Astea sunt faptele, restul e demagogie.
  • Suntem în situația de a găsi o soluție, România trebuie să fie guvernată, vine iarna, e pandemie
  • Este nevoie de soluții și e momentul pentru decizii mature.

Politica